Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Brunflo FK A-lag Damer Fotboll

24 april 2024
20:20

Brunflo FK

Referat: Frösö IF - Brunflo FK

Sen kvällsmatch mot Frösön som vi rivstartade innan publiken hann sätta sig med ett straffmål av Alsing redan i den 2:a minuten efter att Klara rivits ner i straffområdet.
Vi startar ungefär som mot KD med ett bra passningsspel och rörelse under de första 20 minuterna men efter att Klara gjort 0-2 så börjar vi slarva, tar felbeslut och låter Frösön komma in i matchen. Starkt ändå att hålla emot fram till halvtidsvilan där vi pratar om exakt samma sak som mot KD, ta det lugnt, ligg rätt i positionerna och den gamla klyschan låt bollen göra jobbet.
Därför är det skönt när Mika sätter 0-3 på en djupledsboll av Amina. Vi kontrollerar matchen resten av halvleken och skönt när Saga Å får göra sitt första mål i den gula tröjan och fastställa slutresultatet till 0-4.
Fortsatt har vi svårt att hålla bolltempo under längre tid och tappar boll i fel lägen vilket gör att vi får arbeta mycket med att återerövra bollen men skönt att vi kan komma in i det igen.
Tätt på given med genrep inför division 2 premiären på lördag mot Ope klockan 12:15 på Åkreäng.